Szilvi és Barna – 2018.08.03.

Mindenkinek nagyon jó szívvel ajánljuk Mónit és Jánost! 
A kezdetektől fogva szimpatikusak, érdeklődők és segítőkészek voltak, kifaggattak minket, hogy mi mit szeretnénk, és nem a saját elképzeléseiket helyezték előtérbe. Tökéletesen átadták a Nagy Nap hangulatát, miközben mindvégig a háttérben munkálkodtak, jelenlétük szinte észrevétlen volt. A végeredmény pedig egyszerűen P.E.R.F.E.C.T. Jó fejek, kreatívok, aranyosak, nem paráznak és tartották a határidőt is.
 5 csillag, mer többet nem lehet!
 Srácok, köszönjük milliószor is!

Tündi és Ruben- 2018.06.01.

Hatalmas köszönet Nektek a gyors és kitartó munkátokért! Köszönjük, hogy ott voltunk a Nagy Napunkon és megörökítettétek a legszebb pillanatainkat!
Az esküvő napján is teljes nyugodtsággal és profizmussal kezeltétek a kissé megkésett készülődésünket. 
Minden kívánságunkat igyekeztetek teljesíteni és az eredmény magáért beszél!
A jövőben nyugodt szívvel fogunk Titeket ajánlani és biztosak vagyunk benne, hogy nem ez volt az utolsó találkozásunk! <3

Szandra és Dani – 2018.09.08.

Nagyon-nagyon köszönjük a közreműködéseteket a nagy napunkon!!! Szuper lett a klip, nagyon tetszik, maximálisan elégedettek vagyunk 
 Bár ismertük a munkátokat, erre számítottunk, de mégis más élmény volt saját magunkat viszontlátni! Tökéletesen visszakaptuk azt az érzést, ahogy aznap éreztük magunkat.
Még egyszer köszönjük szépen!

Dóra és Michael – 2018.08.11.

Csodálatos lett a film, köszönjük szépen!!! Tényleg minden előzetes elképzelésünket felülmúlta… Gyönyörű, pontos, kreatív és fantáziadús! Köszönjük szépen még egyszer.

Evelin és Marci – 2018.08.18.

Nagyon szépen köszönjük Nektek a profi munkát és a kedvességet!
Nem is választhattunk volna jobb csapatot!
Tudtuk, hogy profi lesz a végeredmény..de, hogy ennyire. Nem is hittük, hogy ilyen gyorsan elkészül az anyag, amit annyira vártunk! Tegnap kaptuk meg, de már többször újra néztük, annyira tökéletes lett!
Mindenkinek szívből ajánlunk Titeket!
Nagyon köszönjük még egyszer, hogy megörökítettétek életünk legszebb napját!